Chateau de Jevoumont

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Chateau de Jevoumont is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

1,349.00

SKU: c99f03d850ea Categories: , , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar Chateau de Jevoumont met Chalets.nu. Wie op zoek is naar een uniek vakantiehuis, moet hier zijn! Dit authentieke kasteel heeft al zijn charme behouden. Het kasteel, dat deel uitmaakt van de familieschat, is een pareltje voor wie houdt van vervlogen tijden.Kom binnen en snuif direct de sfeer van vroeger op. In de grote leefkamers staan nog steeds authentieke meubelen. Het comfort binnen is eerder basis, maar wie houdt van ouderwetse charme komt hier zeker aan zijn trekken. Geniet van het uitzicht vanuit het grote raam in de eetkamer. Ook achter elke slaapkamerdeur schuilt een aparte sfeer: stuk voor stuk uniek ingericht, met vele verwijzingen naar de tijd van toen. Jong en oud, elk lid van de familie zal hier een plekje vinden om zalig van de vakantie te genieten. Na een frisse duik in het zwembad of een herfstwandelingetje op het domein (20ha), is dit de ideale plek om samen met de familie te genieten van een lekker hapje en drankje.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Chateau de Jevoumont voor 24 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Chateau de Jevoumont

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Monty
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
La Ferme Tirou
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Droles d’écureuil