Château de Goyet 40 p

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Château de Goyet 40 p is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

3,546.00

SKU: 825c120945ef Categorieën: , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar Château de Goyet 40 p met Chalets.nu. HET UNIEKE VERHAAL, VERTELD DOOR DE HUISEIGENAARDe eigenaars werden op het eerste gezicht verliefd op dit kasteel. Zij aarzelden niet en kochten het reeds 3 dagen nadat zij het hadden gezien, ondanks de afstand van 200 kilometer van hun woonplaats. Dit kasteel maakt nu deel uit van hun leven, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.Toen ze het 10 dagen voor de eerste Belgische lockdown kochten, werden hun renovatieplannen enigszins verstoord. Ze maakten van de gelegenheid gebruik om de lockdown in iets positiefs om te zetten door hun vier kinderen mee te nemen en naar het kasteel te verhuizen, waar ze het geluk hadden handige mensen te vinden die hen hielpen het kasteel te renoveren. De renovatie nam 10 maanden in beslag, waarin van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat hard werd gewerkt. Dit kasteel is daardoor niet alleen een familieproject, maar vooral een heel persoonlijk project. Ze hebben het kunnen ontwerpen met oog voor de schoonheid en de geschiedenis van het kasteel. De eigenaars hebben een aantal faciliteiten geïnstalleerd zodat ze het kasteel aan een groot aantal gasten met verschillende behoeften kunnen aanbieden. Denk aan een kleine bioscoop, een sauna, een tokkelbaan van 110 meter lang, een barbecue, een stoomdouche, massagestoelen, een picknickplaats, een hindernistrainingsparcours in de open lucht, een prachtig terras.Met zijn onaangetaste buitenkant zal men zich echt in een andere tijdperk wanen. Maar dankzij de renovaties binnenin kunnen ze genieten van alle comfort van de moderne tijd. Het kasteel heeft bijvoorbeeld twee prachtige, volledig uitgeruste keukens: in de kelder is er een grote semi-professionele keuken voor grote groepen, en op de 2e verdieping is er een kleinere, maar nog steeds zeer goed uitgeruste keuken. – Dit authentieke kasteel werd in 2020 gekocht door de huidige eigenaar en is na aankoop volledig gerenoveerd en voorzien van moderne faciliteiten, zoals een sauna, een kleine bioscoop, een stoomdouche, massagestoelen en een prachtig terras – Ideaal voor zakelijke verblijven en vakanties met familie en vrienden – Mozet is een van de mooiste dorpen van Wallonië. Natuurliefhebbers kunnen ook terecht in het nabijgelegen Namen, met haar citadel, op 10 km van de accommodatie – Dinant, met haar steile kliffen en talrijke evenementen, ligt op 30 minuten rijden en een bezoek aan de prehistorische grotten van Goyet is ook zeer de moeite waard- Met de indrukwekkende open haarden en het gebruik van marmer zijn de klassieke kenmerken duidelijk aanwezig bij deze accommodatie. Je vindt hier ook een picknickplaats en een hindernisparcours in de open lucht- De benedenverdieping kan prima dienst doen als vergaderzaal, dankzij de mogelijkheid om deze ruimtes af te zonderen van de rest van het kasteel. Er is tevens een videoprojector aanwezig – Er is ongeveer 600 m² leefruimte en de slaapkamers hebben een eigen badkamer

Boek nu een heerlijke vakantie naar Château de Goyet 40 p voor 40 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specificaties: Château de Goyet 40 p

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Weekend ardennen
Logo
Shopping cart