Aux vieux pommiers

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Aux vieux pommiers is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

299.00

SKU: 179601da4e16 Categories: , , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar Aux vieux pommiers met Chalets.nu. .Vakantiehuis Au vieux Pommiers, dankt zijn naam aan de oude appelbomen in de grote tuin achter het huis. De omgeving is erg heuvelachtig en biedt prachtige vergezichten. Er lopen GR routes langs het huis en mountain bikers kunnen hier ook hun hart ophalen. De regio is ook bekend om de vele uitstap mogelijkheden. Een dagje PlopsaCoo met de kinderen, kajakken op de Amblève, een bezoek aan de prachtige abdij in Stavelot met een museum van het racecircuit, het racecircuit zelf waar jaarlijks een van de mooiste Formule 1 wedstrijden Spa Francorchamps plaatsvindt. Thermale badplaats Spa en het meer van Vielsalm mag u ook niet overslaan. De oude binnenstad van Luik is volledig in ere hersteld, bovendien is het een gezellige studentenstad. U woont in een oud boerderijtje waar de authentieke charme bewaard is gebleven. De woonkamer is heel gezellig door de dubbele open haard, de woonkeuken nodigt uit om lang aan tafel te zitten. In de zomer geniet u lang op het zuid gerichte terras.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Aux vieux pommiers voor 6 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Aux vieux pommiers

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Droles d’écureuil
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Martin Pêcheur
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Monty