Aux Quatre Saisons

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Aux Quatre Saisons is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

1,347.00

SKU: cc4e38e3d8bb Categories: , , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar Aux Quatre Saisons met Chalets.nu. Landelijk gelegen groepswoning in het hart van de ArdennenDit monumentaal, natuurstenen landhuis ligt in een dorp waar de tijd heeft stilgestaan.Het huis ligt te midden van velden en bossen met een prachtig uitzicht. Het huis ligt bij de vallei van de Ourthe, de Amblève en de Lienne. Uniek aan deze groepswoning is de uitgestrekte tuin. De tuin beschikt over een gazon met enkele speeltoestellen. De groepswoning ligt op een prachtige locatie, te midden van diverse interessante bezienswaardigheden. De overweldigende natuur nodigt je uit voor een lange wandeling.Zodra je de woning verlaat, bevind je je midden in de prachtige bossen van de Ardennen. In de nabij gelegen steden Luik en Spa kun je verschillende activiteiten ondernemen zoals musea bezoeken, kanoën en lekker eten in de Bourgondische restaurantjes.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Aux Quatre Saisons voor 32 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Aux Quatre Saisons

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Bon Repos
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Charmes
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
La Forge