Au Fief des Oiseaux

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Au Fief des Oiseaux is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

452.00

SKU: 4858eede5ca6 Categories: , , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar Au Fief des Oiseaux met Chalets.nu. Dit prachtige jachthuis is geschikt voor negen gasten. Het ligt rustig te midden van een park, dichtbij het dorpje Werpin. Dit vakantiehuis biedt een prachtig uitzicht op het landschap dat er rechtstreeks aan grenst. Geniet van de grote leefruimtes en mooie ruimte buiten. Dankzij de gezellige en sfeervolle inrichting is dit een heerlijke plek om “thuis” te komen naar een lekkere vakantiedag. Voor de koude winteravonden of gezellige avondjes binnen beschikt de woonkamer over een openhaard.Het vakantiehuis ligt in de buurt van verschillende pittoreske dorpjes met een heel landelijk karakter, waaronder Durbuy, het kleinste stadje ter wereld. In dit gebied, waar de Ourthe en de Aisne samenvloeien, kenmerken de Ardennen zich als een opeenvolging van beboste afgronden, stromende riviertjes en steile rotsen. Het landschap vormt voor wandelaars en fietsers een echte uitdaging.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Au Fief des Oiseaux voor 9 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Au Fief des Oiseaux

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Houppias
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Honnay
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Trou du Renard