Appartement A – On la Grange

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Appartement A – On la Grange is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

219.00

Boek nu uw vakantie naar Appartement A – On la Grange met Chalets.nu. Met typisch Ardense stenen gebouwd pand, gelegen in het dorpje Sclassin nabij Wellin (12km) en Beauraing (20 km). Via de tuindeur in de slaapkamer bereikt u het terras. De keuken is ingericht met een eettafel en een bank. De woonkamer bevindt zich op de eerste verdieping. In het gebouw bevinden zich 3 appartementen en deze twee-onder-een kap woning. De appartementen kunnen samen gehuurd worden door een grotere groep, maar bieden geen gemeenschappelijke ruimte om te eten of zitten. Het geheel is erg verzorgd. Naast het eigen terras dat bij ieder appartement is aangelegd, kunt u gebruik maken van de gezamenlijke tuin. Bossen nabij. Overdekt zwembad in Givet (25 km). Minigolf in Gedinne. De grotten van Han-sur-Lesse bevinden zich op 18 km. Manege 8 km. Bij verhuur aan bedrijven wordt de huur van bedlinnen verplicht gesteld.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Appartement A – On la Grange voor 5 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Appartement A – On la Grange

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
La Grange de Marcel
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Martin Pêcheur
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Vieux Moulin 22