Al Fontain des Flons

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Al Fontain des Flons is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

403.00

Boek nu uw vakantie naar Al Fontain des Flons met Chalets.nu. Kom en ontspan in deze rustgevende plek. Dit houten chalet ligt afgelegen, aan de rand van het bos, met prachtig zicht op de weide waar de dieren van de huiseigenaar grazen. Ontsnap op deze plek even aan de drukte van elke dag. Herontdek hoe rustgevend de stilte kan zijn.De beperkte ruimte in dit vakantiehuis werd efficiënt ingericht. Op zomerse dagen kan je er genieten van een aperitiefje op het balkon of in de tuin. Bij slechter weer brengt de haard een gezellige warmte. In de streek van Houffalize valt vanalles te beleven. Voor de kids is er het kindvriendelijke museum Houtopia en voor de natuurliefhebbers raden we het natuurpark ‘Les 2 Ourthes’ aan, of een namiddagje forelvissen.Deze chalet kan samen gehuurd worden met BE-1978, vier fijn gedecoreerde woonwagens op hetzelfde domein.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Al Fontain des Flons voor 5 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Al Fontain des Flons

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Bon Repos
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Moulin de Denée
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Zen-it