A la lisière de la forêt

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

A la lisière de la forêt is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

808.00

Boek nu uw vakantie naar A la lisière de la forêt met Chalets.nu. Deze karaktervolle woning is de ideale uitvalsbasis voor grotere groepen. Elke slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer. Bovendien is de tweede verdieping ingericht tot speelhoek voor jong en oud. Dankzij de kinderbeveiliging kunnen ook de allerkleinsten afgeschermd van de trap hier een superleuke tijd beleven, terwijl de oudsten genieten van de sauna. Rondom het huis ligt een mooie tuin met petanquebaan en schommel. Dankzij het overdekte terras kan je zelfs bij minder goed weer toch van de buitenlucht genieten. Gelegen vlakbij Vielsalm zijn talrijke buitenactiviteiten mogelijk: vissen, paardrijden, adventure… Vlak aan het huis vertrekken enkele wandelpaden en ook voor mountainbikers zijn vele routes aangeduid. Met een grote groep op pad? Huur dit huis dan samen met het appartement aan de overkant van de straat (max. 6 personen). Meer info bij het huis BE-2034.Alle andere verblijven dan de standaardperiodes zijn bespreekbaar, volgens de beschikbaarheden.

Boek nu een heerlijke vakantie naar A la lisière de la forêt voor 20 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: A la lisière de la forêt

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
La Forge
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Droles d’écureuil
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
La Ferme Tirou