Specials

centerparcs-be

U kunt natuurlijk lekker op vakantie gaan naar de Ardennen of gewoon een weekendje ontsnappen aan het alledaagse leven. Maar de Ardennen zijn bij uitstek ook de plek om wat speciaals te gaan doen, denk hierbij aan speciale avontuurlijke tochten en activiteiten. Maar ook trouwen in de Ardennen is natuurlijk een hele leuke optie, want i.p.v. standaard trouwen bij de gemeente en/of de kerk met een feest aan het strand kunt u ook eens gek doen en in de prachtige omgeving van Verviers of Bastogne. En zo zijn er wel meer speciale gebeurtenissen te verzinnen wat u in de Ardennen ook zou kunnen doen.

Wij hebben voor u van tijd tot tijd leuke specials in de aanbieding, denk hierbij aan de specials als een Romantisch weekendje weg in de Ardennen of op Avontuur in de Ardennen. Maar aangezien we afhankelijk zijn van onze partners zijn niet alle specials het hele jaar door verkrijgbaar, maar hierdoor is het aanbod in diverse specials wel heel divers. We houden voor u de diverse specials in de gaten en zodra er weer een leuke actie is zult u deze ook bij ons terugvinden op weekendje Ardennen.

Kerstvakantie in de Ardennen

Wat is er nu leuker dan Kerst vieren in de Ardennen. Over het algemeen ligt er met kerst een mooie witte deken in de Ardennen wat voor extra sfeer zorgt. Tevens worden er op vele plekken leuke kerstmarkten georganiseerd welke ook tijdens de feestdagen geopend zijn. Even lekker genieten van de prachtige Ardennen in alle rust. De sfeer rond kerst is bijna perfect te noemen en u kunt dan ook heerlijk genieten tijdens deze periode in onze Ardennen. U kunt het hele jaar door de leukste, mooiste en meest voordelige vakantiehuisjes en appartementen in de Ardennen huren. Tijdens de kerstperiode moet u er echter wel op tijd bij zijn. Rond deze periode is een vakantie in de Ardennen ongekend populair onder de Belgen, maar ook de Nederlanders willen rond deze tijd massaal richting de Ardennen vertrekken. Bent u op zoek naar een mooi vakantiehuisjes tijdens de kerst? Wees er dan snel bij, zeker de wat ruimere vakantiehuisjes zijn soms al maanden van tevoren volgeboekt.

Actieve vakantie Ardennen

De Ardennen zijn tevens de plek om een actieve vakantie te vieren. Denk hierbij aan allerlei soorten activiteiten. U kunt hier namelijk heerlijk genieten van de mooiste wandelroutes, fietsroutes, raften, kanoën, abseilen en ga zo maar door. Een actieve vakantie viert u dan ook in de Ardennen het hele jaar door. Eigenlijk is er tijdens elke periode wel wat te doen. In de winter staan de wintersporten natuurlijk centraal en zeker als er voldoende sneeuw valt kunt u prachtige langlauftochten maken, gebruik maken van een van de pistes en we hebben zelfs een paar kleine skipistes. In de lente en zomer periode staan vaak de diverse survival tochten centraal als activiteit. Ideaal voor een uitje met school of het bedrijf om eens lekker te werken aan een team spirit. U vind op weekendardennen.be de leukste actieve vakantie specials terug.

Vakantiewoningen Europa

Weekend ardennen
Logo
Shopping cart