Romantisch

Ardennen

Romantisch weekend Ardennen

Ga met uw partner of liefde een heerlijk romantisch weekend Ardennen. U kunt hier heerlijk verblijven op de meest romantische plaatsjes van België. Geniet van de prachtige natuur en bergen in de Ardennen. We hebben een groot aantal hotels, huisjes en appartementen voor u beschikbaar in de Ardennen. Verblijf een weekend, midweek of langer in een van onze prachtige accommodaties. U kunt al een romantisch weekend Ardennen  boeken vanaf €150,-. U kunt een van de prachtige huisjes huren maar u kunt ook terecht in een van de Center parcs accommodaties, ze hebben verschillende leuke huisjes te huur. Wilt u uw partner is lekker verrassen en lekker verwennen dan raden wij u aan een weekendje Center parcs in de Ardennen te nemen, ze hebben hier heerlijke wellness en andere fantastische faciliteiten.

Een heerlijk romantisch weekendje Ardennen is dan ook een echte aanrader. Er zijn er al velen voor u gegaan. Wat is er nu leuker dan met z’n tweeën even erop uit te gaan. Zeker omdat een weekendje Ardennen helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Binnen 2 uur bent u al op uw bestemming mits het verkeer een beetje meezit. U bent er lekker op uit en er zijn vele leuke uitstapjes te maken in de Ardennen. Als u van een actieve vakantie houd kunt u heerlijk bergwandelingen maken. ‘S avonds heerlijk genieten in een van de prachtig gelegen restaurantjes en een romantisch chaletje boeken midden in de bergen van België. Een echte aanrader om te overwegen en er zijn vele beschikbare vakantiewoningen in de Ardennen.

Bekijk HIER de romantische huisjes van Sunparcs!

Trouwen in de Ardennen

U wilt gaan trouwen in een unieke omgeving? Dat is zeker mogelijk! Er zijn namelijk nogal wat prachtige locaties aanwezig. Verstopt op de meest bijzondere plekjes in de Ardennen liggen een paar prachtige kastelen die zich hiervoor lenen. U kunt zo’n kasteel afhuren voor het feest en de trouwerij zelf, maar er zijn zelfs een paar kastelen die te boeken zijn voor een heerlijke overnachting. Overdag en ’s avonds een mooi trouwfeest en daarna heerlijk uw huwelijksnacht vieren in de top van een toren in een luxe bruidssuite. Er is van alles mogelijk in de Ardennen. Trouwen in de Ardennen zorgt ervoor dat u trouwt op een unieke locatie waar u met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Weekend ardennen
Logo
Shopping cart