Gastronomisch weekend Ardennen

Gastronomisch weekend Ardennen

Gastronomie staat hoog in het vaandel in de Belgische Ardennen, een streek die bekend staat om de sfeervolle vakantiehuisjes en chalets, maar ook de bourgondische en gastronomische plaatjes en restaurants. In de Ardennen genieten van een gastronomisch weekend is het ideale weekendje weg in de Ardennen, of je nu in een knus vakantiehuisje of een kasteel overnacht, in de Ardennen is het altijd sfeervol, romantisch en gastronomisch.

In de Ardennen zijn veel activiteiten, denk aan fietsen door de wille bossen of een mooie wandeling door het mooie landschap, gezellig uit eten in knusse en mooie steden en dropjes zoals Durbuy. Voor een weekend met gastronomie en gezelligheid moet je in de Ardennen zijn.

Beschikbare vakantiewoningen

Er zijn veel vakantiewoningen in de Ardennen te vinden die je gemakkelijk online kunt bekijken en boeken, voor een sfeervol en gastronomisch weekendje in de Ardennen kun je er ook voor kiezen om te overnachten in een b&b (bed en breakfast) in plaats van een Hotel, via internet zijn er vele hotels, chalets, vakantiewoningen en b&b’s te boeken. Een heerlijk weekendje Ardennen en genieten van een gastronomisch weekend is dan ook een echte aanrader. U kunt zelf een compleet weekend organiseren in een beschikbare vakantiewoning welke voorzien is van een mooie keuken. U kunt ook zoeken naar leuke restaurants in de buurt. Heerlijk verblijven in een leuk chaletje en ’s avonds met de hele club erop uit naar een leuk restaurantje. De Ardennen kent namelijk vele leuke eetgelegenheden waar u i.c.m. een mooie vakantie woning een heerlijk gastronomisch weekend van kunt maken.

Houdt jij ook van Gastronomie, lekker eten en een mooie omgeving, boek dan snel een leuk huisje of chalet in de Ardennen.
Vind je ideale wintersportaccommodatie bij HappyHome

Weekend ardennen
Logo
Shopping cart